Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NEW CRAVEN TEAM NEWS-Atlet taekwondo Universitas Nusa Mandiri


( Jawa Only)

Atlet taekwondo Universitas Nusa Mandiri (UNM) raih pitung medali ing Kejuaraan Taekwondo Virtual Papua Open 2021. Acara olah raga iki bakal dianakake tanggal 29-31 Mei 2021. Penyelenggara kegiatan iki yaiku FAD Taekwondo Center Papua kerja sama karo 

Kementerian Pemuda dan Olahraga (Kemenpora) Republik Indonesia. Rincian pitu medali kasebut yaiku 2 medali perak lan 5 medali perunggu kategori E-Poomsae & Speed Kicking Papua Virtual Open 2021. Wakil Rektor Bidang Kemahasiswaan Arif Hidayat mratelakake prestasi para atlet taekwondo 

minangka prestasi sing aji banget ing tengah-tengah pandemi Covid-19. Pitu medali sing dipikolehi bisa dadi pemicu kanggo entuk medali luwih akeh ing acara sabanjure," ujare Arif, ing siaran pers, Selasa (13/7/2021). Medali 

perak loro, siji kanggo Maria Emeralda, mahasiswa Informasi. Program Studi Sistem.Medali perak kaping kalih inggih menika James Winson Raditya, mahasiswa Program Studi Sistem Informasi.Salajengipun atlet ingkang pikantuk medali perunggu saking Program Studi Informatika inggih menika 

Rahmadwi Serinia, Yusuf Khoirul Iksan, Rina Agustina, lan Gilang Rahmasyah. atlit taekwondo Program Studi Sistem Informasi Rimbun Legisto,” ujare Arif Hidayat. Salajengipun, Koordinator Delegasi Mahasiswa UNM Taopik 

Hidayat njlentrehaken bilih wonten ing kejuaraan virtual menika saben atlet dipundhawuhi damel video miturut kelas lomba ingkang dipuntindakaken.