Film:beladiri:Wing Chun Part 5Wing Chun,1994



Javanese/Jawa )

Versi liyane saka gambaran Yim Wing Chun, wektu iki dimainake dening Michelle Yeoh. Ing versi iki, kita isih diwenehi perang antarane Yim Wing Chun lan panglima 

perang mungsuh. Nanging, perang kasebut ora mung nganggo tangan kosong nanging uga nganggo gaman. Panglima perang 


nggunakake tumbak dawa nalika Yim Wing Chun nggunakake bilah kembar Baat Jam 

Dao. Baat Jam Dao dhewe minangka salah sawijining rong gegaman sing dipelajari ing Wing Chun Yip Man saliyane tongkat dawa Luk Dim Boon Kwun.

English ) 

Another version of Yim Wing Chun's depiction, this time played by Michelle Yeoh. In this version, we are still presented with a battle between Yim Wing Chun and his 

enemy's warlord. However, the battle was not only with bare hands but also with weapons. The warlord used a long spear 

while Yim Wing Chun used the twin blades of Baat Jam Dao. Baat Jam Dao itself is one of the two weapons learned in Yip Man's Wing Chun besides Luk Dim Boon Kwun's long stick.
Artikel Selanjutnya Artikel Sebelumnya
Belum Ada Komentar :
Tambahkan Komentar
Comment url
Post Terkait :
Wing Chun